The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
Blog Article
آزمایش ادرار میتواند نشان دهد که آیا پروتیین یا خون در ادرار وجود دارد یا نه. این کار میتواند به پزشکان کمک کند تا در مراحل اولیه مشکل کلیه ها را تشخیص دهند. شما ممکن است به آزمایشات بیشتری مثل آزمایشات فیلتراسیون کلیه نیاز داشته باشید. اگر علائمی چون تب، کاهش وزن و تورم مداوم غدد لنفاوی را داشته باشید، ممکن است پزشک با نمونه برداری از بافت غدد لنفاوی، احتمال وجود سرطان را رد کند که این هم میتواند باعث ایجاد این علائم شود . درمان بیماری لوپوس
ریزش مو یکی از علائمی است که در بیماری لوپوس پوستی مشاهده میشود. این علامت به علت آسیبی است که به پوست وارد میشود.
عفونت ادراری و بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان و مردان
سابقه خانوادگی: اگر اعضای خانواده درجه اول یا دوم فردی لوپوس داشته باشند، احتمال ابتلا خود فرد به لوپوس هم زیاد می شود.
بیماری لوپوس بیماری روماتیسمی مزمن است و التهاب یا ورم در غدد لنفاوی هم به دلیل همین اثر به وجود میآید.
بارداری: مادرانی که بیماری لوپوس دارند، احتمال از دست دادن نوزاد، زایمان زود هنگام، مسمومیت حاملگی و فشار خون بالا در دوران بارداری آن ها بیشتر است.
آنتی بادی های خودکار در خون گردش می کنند؛ اما در سلول های خونی بعضی از افراد، دیوارهای نفوذ پذیر وجود دارد و به آنتی بادی ها اجازه عبور کردن را می دهد.
علاوه لوپوس بیماری نادر بر کم کاری تیروئید، گرههای تیروئیدی و پرکاری تیروئید، هر دو مورد در بیماران مبتلا به لوپوس شایع تر از افراد سالم هستند.
باید بدانید که بسیاری از نشانههای بیماری لوپوس مانند بیماریهای دیگر هستند و همین امر میتواند باعث سخت شدن کار تشخیص آن شود.
فشارخون بالا و تیروئید، از بیماری های شایع هستند که افراد زیادی را درگیر کرده اند؛ گاهی اوقات داروهای مصرفی و روش های درمانی که برای کنترل این نوع بیماری ها به کار می روند؛ موجب بروز اختلالات دیگر می شوند.
حضور در فعالیت های مدیتیشن و آرامش بخش، مثل: یوگا و تای چی؛
آزمایش خون میتواند عملکرد کلیهها و کبد بیمار را ارزیابی کند. با تعیین وضعیت عملکرد کلیهها و کبد و همچنین بررسی تورم و التهاب آنها میتوان بیمار را از نظر ابتلا به لوپوس بررسی کرد.
دانشمندان بعضی از ژن های خاصی را شناسایی کرده اند که در پیشرفت لوپوس نقش دارند؛ اما امروزه شواهد کافی مبنی بر اینکه خود ژن ها باعث بیماری می شوند، وجود ندارد.
بیشتر زنان مبتلا به لوپوس، در صورت تمایل می توانند بچهدار شوند، اما بهتر است قبل از باردار شدن در مورد برنامه های خود با پزشک صحبت کنند تا در صورت لزوم، روش های درمانی تغییر کند. سعی کنید زمانی که لوپوس غیر فعال است و مقدار کمی دارو مصرف می کنید، برای دوران بارداری خود برنامهریزی کنید. به تعداد کمی از زنان مبتلا به لوپوس بسیار شدید ممکن است توصیه شود که باردار نشوند چون بارداری میتواند فشار زیادی را بر روی قلب، ریه ها و کلیه ها وارد کند. خطر ابتلا به عوارض ناشی از بارداری در زنانی که بیماری آنها بر تعدادی از اندام های مختلف تاثیر میگذارد و کنترل علائم آنها بدون استفاده از داروهای خاص دشوار است، افزایش می یابد.